Ολλανδία

με τις υπέροχες τουλίπες

και τους ανεμόμυλους

Αυτά τα ταξίδια προσφέρουν μια διοργάνωση τόσο προσεγμένη που θα σε κάνει να νιώσεις πως πραγματικά αξίζει που μας επέλεξες.
μοναδικά τοπία

Τα στολίδια της Ολλανδίας

Η Ολλανδία είναι ένας λαβύρινθος από εντυπωσιακά υπέροχα κανάλια, όμορφα σοκάκια, ντόπιοι φιλικοί προς το ποδήλατο, παραδοσιακά ολλανδικά σπίτια, ανεμόμυλοι, λαμπερές αγορές λουλουδιών και εκπληκτική θέα.

Η Ολλανδία φιλοξενεί μερικούς από τους πιο όμορφους ανεμόμυλους και κανάλια στον κόσμο. Είναι επίσης εξαιρετικός παραγωγός πολλών ειδών από προϊόντα διατροφής όπως τυρί και μπύρα έως πολύπλοκα ντιζάιν είδη όπως Delftware και Clogs. Όλα αυτά αποτελούν μόνο ένα μέρος της συναρπαστικής κουλτούρας τους, η οποία περιλαμβάνει επίσης μια ζωντανή αθλητική και μουσική σκηνή, καθώς και ενδιαφέροντα ιστορικά παρελθόντα. Αυτά το καθιστούν έναν συναρπαστικό και ποικίλο ταξιδιωτικό προορισμό.

Οργανωμένα ομαδικά ταξίδια στην Ολλανδία με ποιότητα και καινοτομία έτοιμα να σε συναρπάσουν.  

Κλείσε μαζί μας

ξέχνα οτι γνωρίζεις για τα ταξιδιωτικά γραφεία

Θέλουμε να ζεις το ταξίδι από την στιγμή που το σχεδιάζεις. Αν μας επιλέξεις, θα σε υποδεχτούμε στο lounge για να σου δείξουμε την Ολλανδία και τις εκδρομές μας. Για να σε κάνουμε να νιώσεις πως είναι να βρίσκεσαι εκεί.

Μαζί μας:

 • Απολαμβάνεις τον σχεδιασμό του ταξιδιού
 • Ζεις την χαρά της προετοιμασίας
 • Αποκτάς κοσμοπολίτικη κουλτούρα

Μίλησέ μας

  Τοποθεσία

  Αντώνη Τρίτση 15-17
  Πυλαία, Θεσσαλονίκη
  Τ.Κ. 55535

  • info@peopletravel.gr
  • 2310229200

  Χάρτης

  Proceed Booking

  Καλέστε μας