Τυνησία – Μεγάλος γύρος των Οάσεων Deluxe 8ημ. / από 700€

0
Με Group από Θεσσαλονίκη
From700€
Με Group από Θεσσαλονίκη
From700€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

11248

Γιατί να ταξιδέψεις μαζί μας;

 • Απολαμβάνεις τον σχεδιασμό του ταξιδιού
 • Ζεις την χαρά της προετοιμασίας
 • Μαθαίνεις για ασυνήθιστες διαδρομές
 • Αποκτάς κοσμοπολίτικη κουλτούρα

Θα ήθελες να μας ρωτήσεις;

Πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσουμε. Ότι και αν επιθυμείς να μάθεις, με πολύ χαρά θα σου το πούμε.

0030 2310 229 200

info@peopletravel.gr

8 Ημέρες
Availability : 24/09, 01/10, 08/10, 19/10
Θεσσαλονίκη
Τυνησία
2310229200
Περιγραφή

Μια όμορφη και εξωτική εκδρομή για αυτό το καλοκαίρι είναι εδώ!

Απολαύστε τη γοητεία της Τυνησίας και εξερευνήστε την όαση στη μέση της ερήμου με αυτό το αποκλειστικό πρόγραμμα από το αγαπημένο σας πρακτορείο People Of The World.  Με το μοναδικό οκταήμερο πρόγραμμα, αυτή η εκδρομή θα σας εμπνεύσει!

Get on board!

Αναχώρηση και επιστροφή

Θεσσαλονίκη

Περιλαμβάνει

 • Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Τύνιδα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη με την Aegean Airlines
 • Εφτά διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία El MOURADI AFRICA TUNIS 5* (2 Διανυκτερεύσεις) HOTEL RAS EL AIN TOZEUR 4* (2 Διανυκτερεύσεις) MOURADI DOUZ 4* (1 Διανυκτέρευση) LE ROYAL HAMMAMMET 5* (2 Διανυκτερεύσεις)
 • (7) πρωϊνά και (6) επιλεγμένα γεύματα ή δείπνα στο ξενοδοχείο
 • Αποχαιρετιστήριο δείπνο στο εστιατόριο La Victoire με μενού
 • Τοπικός διπλωματούχος ξεναγός-αρχηγός
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Η εκδρομή στις ορεινές οάσεις με τζιπ 4Χ4(υποχρεωτικά στη διάρκεια της εκδρομής η ζώνη ασφαλείας)
 • Βόλτα με καμήλες στους αμμόλοφους της Σαχάρας
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφάλεια ταξιδιού

Δεν περιλαμβάνει

 • Προαιρετικά ένα επιπλέον δείπνο (30€) με παραδοσιακή τυνησιακή κουζίνα στη Βεδουίνικη βραδιά όπου θα απολαύσετε τους Βεδουίνικους παραδοσιακούς χορούς, τους γητευτές των φιδιών, τα άλογα που χορεύουν, αλλά και οριεντάλ χορό.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φόροι αεροδρομίων, δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία & φιλοδωρήματα : 195 ευρώ.
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid (20€).
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Για τις αναχωρήσεις του Αυγούστου υπάρχει επιβάρυνση 30€ το άτομο.
 • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Λεπτομέρειες Πτήσεων

Αναχώρηση :
A3 127 Θεσσαλονίκη – Αθήνα 21.25 – 22.20
Α3 734 Αθήνα – Τύνιδα 23.45 – 23.59

Επιστροφή :
Α3 735 Τύνιδα – Αθήνα 01.30 – 05.40
A3 110 Αθήνα – Θεσσαλονίκη 09.50 – 10.45

Διαδρομή

1η ΗμέραΘεσσαλονίκη - Αθήνα - Τύνιδα

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απευθείας πτήση για Τύνιδα. Άφιξη, υποδοχή από τον ξεναγό μας και τον αντιπρόσωπο μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Τύνιδα. Διανυκτέρευση.

2η ΗμέραΤύνιδα - Καρχηδόνα

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για χαλάρωση. Το μεσημέρι διασχίζοντας τις κεντρικές λεωφόρους της Τύνιδας, θα επισκεφθούμε το χώρο όπου βρίσκεται το διοικητικό κέντρο της Τυνησίας και το Τέμενος Ζιτούνα και κατηφορίζοντας θα μπούμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της Τύνιδας. Αφού ολοκληρώσουμε την επίσκεψη μας στα σουκς, φθάνουμε στην πύλη της εισόδου της Μεδίνας και μπαίνουμε στη λεωφόρο Μπουργκίμπα, μια από τις μεγαλύτερες λεωφόρους της Τύνιδας, όπου βρίσκεται και το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της πόλης. Μετά από μία σύντομη διαδρομή και περνώντας από τη λίμνη της Τύνιδας (Ντου Λακ), φθάνουμε στην Καρχηδόνα όπου θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρό της και τις θέρμες του Αντονίνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗμέραΤύνιδα - Καιουάν - Γκάφσα - Τόζερ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση και άφιξη στην Καιρουάν και περιήγηση της πόλης με επισκέψεις στις δεξαμενές των Αγλαβιτών, το τέμενος του συντρόφου του προφήτη(κουρέα), με τα περίφημα αραβουργήματα. Έπειτα θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με το πρώτο ιερό Τέμενος που χτίστηκε στη βόρεια Αφρική. Αμέσως μετά επισκεπτόμαστε την Μεντίνα, με την ενδιαφέρουσα αγορά της. Ελεύθερος χρόνος για καφέ, τσάι και παραδοσιακά γλυκά. Επίσκεψη σε εργαστήριο χαλιών – παραδοσιακή τέχνη της Καιρουάν. Αναχώρηση για την Τοζέρ με μία διαδρομή δίπλα στους πρόποδες του Άτλαντα, περνώντας από την Γκάφσα φθάνουμε στην μεγαλύτερη όαση της Τυνησίας, το Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗμέραΤόζερ - Ορεινές Οάσεις - Αμμόλοφους Ουνγκισμελ - Νέφτα - Τόζερ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχωρούμε για τις ορεινές οάσεις. Επιβίβαση σε 4 επί 4, και συνεχίζουμε στις ορεινές οάσεις Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ όπου βρίσκεται το στούντιο που γυρίστηκε η ταινία ο πόλεμος των άστρων, και επίσκεψη στο πανέρι της όασης της Νέφτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο της Τοζέρ οπού θα έχετε περιορισμένο χρόνο για χαλάρωση. Στη συνέχεια, μετά το δείπνο, θα επισκεφτούμε το λαογραφικο μουσείο Νταρ Σαριέτ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΗμέραΤόζερ - Σότ Ελ Τζερίντ - Κιμπιλη - Ντούζ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Επίσκεψη της μεγαλύτερης όασης της Τυνησίας. Καθώς τη διασχίζουμε, θα αισθανθούμε την ατμόσφαιρα της όασης και την δροσιά της. Επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο της όασης όπου θα δούμε ζώα της ερήμου. Η διαδρομή αυτή προαιρετικά μπορεί να γίνει με Παϊτόνια. Περιήγηση στην πόλη του Τοζέρ με την ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική της και την αγορά της. Αναχώρηση για την Ντουζ, που είναι η πόρτα της ερήμου, διασχίζοντας την αλμυρή λίμνη του Σοτ Ελ Τζερίντ που η επιφάνεια της είναι καλυμμένη από αλάτι, όπου ιδιαίτερα μετά τη βροχή έχουμε την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε παγετώνα. Στην περιοχή αυτή συναντάμε επίσης και το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού, και στο Στο Ελ Τζερίντ βρίσκουμε και τα περίφημα τριαντάφυλλα της ερήμου. Σύντομη στάση για φωτογραφίες. Στη συνέχεια περνώντας από την Κιμπίλη με την όαση της, φθάνουμε στην επόμενη πανέμορφη όαση της Ντουζ. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στους αμμόλοφους και πριν τη δύση του ηλίου θα κάνουμε τη βόλτα στους αμμόλοφους της Σαχάρας με καμήλες για να απολαύσουμε τη μοναδικότητα, τη μεγαλοπρέπεια και την απεραντοσύνη της Σαχάρας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗμέραΝτούζ - Ματμάτα - Έλ Τζέμ - Μοναστίρ - Σούς - Πόρτ Ελ Κανταούι - Χαμμαμέτ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για το βορρά με επίσκεψη στα Ματμάτα χωριό Βερβερίνικο, μέσα σε ένα σεληνιακό τοπίο, χτισμένο σε ένα λόφο με τις περίφημες κατοικίες των Τρογλοβιτών, όπου θα επισκεφθούμε και μια τυπική κατοικία τους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ. Αναχώρηση για το Μοναστίρ. Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε το Μοναστίρ, πανεπιστημιούπολη και γενέτειρα του επί χρόνια προέδρου της Τυνησίας Μπουργκίμπα και επίσκεψη στο μαυσωλείο του. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας διασχίζοντας τους ατέλειωτους ελαιώνες, άφιξη στην Σους. Σύντομη στάση στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο φημισμένο Θέρετρο του Πορτ ελ Καντάουι με την χαρακτηριστική μαρίνα του και την πανέμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική του. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Χαμμαμέτ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η μέραΧαμμαμέτ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη για να εξερευνήσετε το Χαμμαμέτ. Δείπνο. Διανυκτέρευση. Προαιρετικά ένα επιπλέον δείπνο (30€) με παραδοσιακές γεύσεις, στο νυχτερινό κέντρο 1001 νύχτες όπου θα απολαύσετε μια αναπαράσταση της ιστορίας της Σεχραζέντ και παραδοσιακούς χορούς.

8η μέραΧαμμαμέτ - Τύνιδα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη για μπάνιο και χαλάρωση. (Check out: 12.00)
Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στην Τύνιδα με επίσκεψη στις σκεπαστές αγορές της Τύνιδας για τα τελευταία σας ψώνια. Μεταφορά στο γραφικό χωριό Σίντι Μπου Σάιντ με την ανδαλουσιάνικη αρχιτεκτονική του, την πανοραμική θέα του στη μεσόγειο και την όμορφη μαρίνα του. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε ένα παραδοσιακό καφενέ ένα μοναδικό αραβικό καφέ ή τσάι μέντα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο παραδοσιακό εστιατόριο La Victoire για το αποχαιρετιστήριο δείπνο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Τύνιδας για τη πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα και έπειτα επιστροφή στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας.

Τιμοκατάλογος

                                                                                       Early Booking             Κανονική τιμή 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο                                   700€                             740€

Τιμή σε μονόκλινο                                                   840€                            880

Παιδική τιμή (μέχρι 11 ετών)                               620€                            660

Φόροι αεροδρομίων                                                195€                             195€

Photos
Καλέστε μας