Ελβετία: Φημίζεται για τα καταπληκτικά της βουνά, τις λίμνες και τα όμορφα χωριά όπου δημιουργούν το πιο όμορφο τοπίο σε ολόκληρη την χώρα. Αυτά τα τοπία θεωρούνται ότι είναι αυτό που κάνει την Ελβετία τον τέλειο προορισμό για διακοπές και εξερεύνηση νέων πολιτισμών. Οι ψηλές Άλπεις και τα βουνά αποτελούν το 62% της επικράτειας της χώρας.

Ελβετικές Άλπεις

Ελβετία

χιονισμένες βουνοκορφές

και ελεύθερες αγελάδες

Αυτά τα ταξίδια προσφέρουν μια διοργάνωση τόσο προσεγμένη που θα σε κάνει να νιώσεις πως πραγματικά αξίζει που μας επέλεξες.
Με Group από Θεσσαλονίκη

Κοσμοπολίτικη Ελβετία – Αλπικό τρένο – 5ημ. / από 695€

From695€
5 Ημέρες
Availability : 25/10
Θεσσαλονίκη
Ελβετία

Με SwissAir

0
κουκλίστικα τοπία

Αλπικά στολίδια

Από την αξέχαστη αλπική διαδρομή στο δημοφιλές θέρετρο του Σαιντ Μόριτζ και το οικονομικό κέντρο της Ζυρίχης, στη σοφιστικέ πρωτεύουσα Βέρνη, το απερίγραπτο Λουγκάνο, τη ρομαντική Λοζάνη και την κουκλίστικη Λουκέρνη! Γυρίζουμε όλη την Ελβετία και τα Αλπικά στολίδια με περιηγήσεις στη ζωντανή Γενεύη, κέντρο διπλωματία της λίμνης Leman αλλά και το κοσμοπολίτικο Ιντερλάκεν, με τις χιονισμένες βουνοκορφές και απολαμβάνουμε Ελβετική σοκολάτα στο εργοστάσιο σοκολάτας της πόλης Μπροκ! 

Οργανωμένα ομαδικά ταξίδια στην Ελβετία με ποιότητα και καινοτομία έτοιμα να σε συναρπάσουν.  

Κλείσε μαζί μας

ξέχνα οτι γνωρίζεις για τα ταξιδιωτικά γραφεία

Θέλουμε να ζεις το ταξίδι από την στιγμή που το σχεδιάζεις. Αν μας επιλέξεις, θα σε υποδεχτούμε στο lounge για να σου δείξουμε τη Ελβετία και τις εκδρομές μας. Για να σε κάνουμε να νιώσεις πως είναι να βρίσκεσαι εκεί.

Μαζί μας:

 • Απολαμβάνεις τον σχεδιασμό του ταξιδιού
 • Ζεις την χαρά της προετοιμασίας
 • Αποκτάς κοσμοπολίτικη κουλτούρα

Μίλησέ μας

  Τοποθεσία

  Αντώνη Τρίτση 15-17
  Πυλαία, Θεσσαλονίκη
  Τ.Κ. 55535

  • info@peopletravel.gr
  • 2310229200

  Χάρτης

  Καλέστε μας